Home
 

De danske marker

Marksprøjter nær allerødDet kan være et rigtigt smukt syn at sidde på Allerød flyveplads og kigge ud over de flotte gyldne marker. Se på traktorerne og marksprøjter køre rundt og pleje den danske natur. Se de på køerne græsse på det grønne gras og høre på fårernes bræen. Ack hvor vi dog savner det Danske forår.
Kigger vi ud på markene nu er der nærmest kun mudret sort jord, med enkelte spredte klumper af indtørret græs. Væk af marksprøjteren, køerne og fårene og tilbage finder vi et trist efterårs landskab. Noget som ingen billedkunstner med respekt for sig selv ville pensle ned på et lærred når vi taler om en marksprøjte af høj kvalitet som f.eks. dem der kan købes hos danske danfoil, en af Europas største leverandør af landbrugsmasker som f.eks. en traktor.
Vi kan så i det mindste se frem til vinteren, så bliver markerne vide, de små spurve spiser så fornøjet af de sidste rester af kort som lægger i sneen mens rådyrene går omkring og skaber en lille illusion af julehygge. Desværre er det stadig alt for længe til vor kære forår hvor vi igen kan flyve hen over de grønne marker og kigge på dyrene hygge sig i det idylliske landskab som vi kender det. Det kan være super hyggeligt at stå ved siden af en danfoil marksprøjte og se ud over markerne mens man nyder den danske natur og de mange goder vi har her i dette dejlige land. Læs mere på side 206 om smykker, hvor de kommer ind på hvordan smykker laves, så de ligner den danske natur.

Hvis vi ser tilbage i historien er der jo et kæmpe antal af malerier som netop handler om de danske marker og viser den danske skønhed i alle dens afskygninger og den slags. Ellers læs lidt om babyudstyr, bæreseler og autostole her på Find den perfekte bæresele til dit barn
Så hvis du alligevel ikke har andet at lave, tag cyklen en dag hvor vejet er godt, solen står højt på himlen og vinden blæser en svag brise, cykel ud på landet og ny de danske marker i det fulde skønhed. Det bedste tidspunkt for dette er midt på sommeren hvor alt står grønnest og du får det bedste indtryk af hvad Danmark lige præcis er for et land.
God fornøjelse med det.

October 11, 2010 This post was written by Categories: Lokale No comments yet