Home
 

Modelfly til børn

Find en god bæresele til dit barn - det er det vigtigste stykke babyudstyr

Har du helt små børn, så ved du hvor svært at det nogle gange kan være at få ro til at samle sin modelfly. Men med de lidt større børn, så er det faktisk en sjov aktivitet som både far og søn ofte kan gøre sammen, til stor fornøjelse for begge.
Alt efter alderen på dit barn gælder det om at vælge en model, som passer til dit barns alder. Start ud med de rigtig nemme modeller af fly og gå gå gradvis over til de sværere i takt med at dit barn bliver ældre.
Men faktisk er det også muligt at samle dem mens du passer de helt små børn. Jeg fundet en løsning som passer rigtig godt til mig og min 6 måneder gammel datter. Løsningen er bæreseler. Put dit barn i bæreselen, med ansigtet ind mod dig, og barnet falder ofte til ro og du kan i sidde i fred og samle dine modelfly mens barnet sover eller pludre. Faktisk rigtigt hyggeligt. Jeg troede ellers ikke jeg selv ville komme til at bruge en sådan bæresele, at det var noget babyudstyr som kun mødre brugte til deres babyer, men jeg må indrømme den faktisk er ret brugbar. Her er lidt links hvor du finder lidt mere info om modelfly.
Her på flyvepladsen brugte vi dagen på at sælge T-shirts fra Red barnet i samarbejde med Foxybaby, så en ret nem og afslappende dag i forhold til nogle gange.

Hvorfor samle modelfly?

Men hvorfor overhoved bruge tiden på at samle disse modelfly? Tja er man blot lidt flyinteresseret, så er det faktisk rigtig sjovt. For mig er det også en måde at stresse lidt af på, efter en hård dag på arbejdet. Og med den nye bæresele, kan jeg både få lidt kvalitets tid med min datter, og samtidig samle mine fly. Det er også en god måde at lære lidt om forskellige typer af fly, på en helt anden måde end ved blot at læse lidt om dem. Ofte starter jeg med at sætte mig lidt ind i den model jeg skal til at samle, og når man så samler den, tænker man lidt over det man har læst, det bliver bare lidt sjovere.
Derudover ser det jo pænt ud med en flot samling af modelfly, især hvis man er fly interesseret som mig. De store modeller har jeg i kælderen, de lidt mindre og billigere, hænger jeg op på børneværelset, så er de der samme med alt det andet babyudstyr som barnet bruger, dog i en højde hvor den lille ikke kan komme til dem. Min kone syntes dog det er lidt for meget, men selv kan jeg godt lide det.

børnemøbler, fly, og udstyr til babyer fra foxybaby

Hvordan kommer man i gang med modelfly?

De fleste hobby butikker har forskellige typer af model fly, men ofte køber jeg dem over nettet. Ofte står det på de forskellige modeller hvilken sværhedsgrad de har. Start med de helt nemme og gå gradvis over til de mere komplekse. Nogle modeller komme malet i de rigtige farver, andre skal du selv male, så det er også værd at undersøge inden du køber. Det med at male dem, er en hel videnskab i sig selv, så jeg vil anbefale du starter ud med den som allerede er malet. Det er en sjov hobby at komme i gang med, både for voksne og for børn.

January 14, 2018 This post was written by Categories: Fly No comments yet