Home
 

Webhosting til private

I denne artikel kan du læse mere om Web hosting, hvad det bruges til og hvordan du finder netop det sted der passer bedst til dig og dine behov.

Web hosting er emne som de fleste oplever, tæt på hver dag. Et måske ukendt ord for mange, er alligevel noget så tæt på vores moderne hverdag, at man ikke forstår det. Alligevel er det rigtig vigtigt at man finder den rette udbyder, som passer ens behov bedst muligt. Og frygt ikke, de er ikke spor svære at finde. Web hosting skal bruges når en udbyder skal have sig en internet side, uden Web hosting er det simpelthen ikke muligt at andre mennesker på internettet kan se ens hjemmeside. Og det er jo relativt vigtigt, da hele conceptet med nettet er at det er let tilgængeligt for alle som f.eks herinde på secrethost.dkhos secrethost der også er et af de største inden for server hosting her i Danmark. Læs mere om dette herinde på vores gamle artikel

Der findes mange forskellige slags udbydere og sælgere af web hosting, derfor er det vigtigt at finde den rigtige, som skrevet tidligere. Nogle ”Webmasters” tager ingen penge for at du laver en hjemmeside hos dem, derimod findes der også rigtig dyre steder, som selvfølgelig kan lidt mere. Vi skal nu se de klare forskelle på en meget dyr hjemmeside, samt en gratis én.
Den billige / gratis:
• + Som sagt tidligere kan man ofte finde gratis webmasters, som udbyder hjemmesider til få hvis slet ingen penge. Gode til børn, som gerne vil prøve at eksperimentere lidt med at lave sin egen hjemmeside, eller en familie som synes det kunne være hyggeligt at have en hjemmeside med billeder af dem og deres næreste. Let for begyndere at finde rundt og redigere på deres side

• – Der er ofte desværre også mange ulemper ved disse billige steder. Du kan ofte ikke vælge dit eget domæne, du kan måske få skrevet ”laura” bagerst, så den kunne fks. Se sådan her ud: Det er måske meget godt hvis man bare skal lave en hygge side for familie og venner, men hvis man er en virksomhed som prøver at sælge noget, virker det ikke mindst utroværdigt, men også dybt usæriøst. Der er ofte heller ikke særlig stor mulighed for at redigere særlig meget, derfor bliver det ofte det samme.

Den dyre:
• + Dit helt eget domæne fks: ”www.laura-Nielsen.dk”, hvilket er meget lettere at huske. Du får også mange flere muligheder vedr. redigering af din side. Du kan lave mange forskellige lay-outs. Det er en glimrende måde at markedsføre sig selv, da som skrevet tidligere nettet er tilgængeligt for alle.

• – Ja som sagt koster det penge, det afhænger meget af hvor mange muligheder man vil have på siden, men ofte er det en smart investering for store virksomheder. Ikke særlig let at redigere i til at starte med, ofte skal man have nogle mennesker ud, som har arbejdet med dette i mange år, for lige at sætte sig selv igang.

4 spørgsmål man kan stille sig selv hvis man er i tvivl.
Hvor ofte kommer jeg til at bruge det?
Er jeg villig til at sætte mig ind i det og lære det?
Er det vigtigt for min virksomhed/familie?
Er jeg villig til at betale penge hver måned?

October 11, 2010 This post was written by Categories: Lokale No comments yet