Home
 

Hegn til flyveplads

Hvad enten man er en forening med planer om at starte sin egen flyveplads eller en stor statsejet flyveplads, så skal den gerne hegnes ind, men hvilke type af hegn skal man vælge?
Er det blot en mindre startbane i sin egen baghave, så er det måske ikke nødvendigt med et hegn, men hvis man gerne vil være sikker på at der ikke løber dyr, børn eller andet ind på pladsen, så kan indhegning være en rigtig god ide. Lad os prøve at kigge lidt på nogle af de mange hegns typer der findes og som evt. kan bruges til et sådant projekt.


Ishøj Hegn AS

Er stilen vigtigt, og skal det se pænt ud, så kan et balusterhegn være en mulighed. Det er et af de mere elegante typer af hegne og samtidigt et solidt og kraftigt hegn. Ellers er et traditionelt rørhegn eller et fletværkshegn også en mulighed. Begge er meget alsidige hegnsløsninger, som også er til at betale sig fra. Er sikkerheden derimod noget som skal printeres højt, så er vi over i et stålgitterhegn eller et panelhegn. Disse er begge solid hegnstyper, som er velegnet til at holde folk ude og gøre det svært at få adgang til den plads man ønsker at sikre.
Har man brug for et hegn der kan flyttes, så er et mobilhegn den bedste løsning, da det er nemt at sætte op, flytte eller pille ned igen. Dog er det ikke altid lige den mest sikre hegnstype. For en mere komplet liste over forskellige typer af hegn, se her på dtvtransition.org.

Når man indhegninger en flyveplads eller startbane, så er det vigtigt at der er god plads til at man kan lande og starte, også selv om der skulle ske mindre fejl. Det skal også være muligt for evt. brandbiler og ambulancer nemt at kunne få adgang til pladsen, hvis uheldet skulle være ude. Det at vælge den helt rigtige type af hegn kan være lidt af en opgave for mange. Derfor bør man overveje at lade en fagkyndig hjælpe med rådgivningen, så man får lige netop den hegnstype man har brug for, hverken mere eller mindre.

Husk dog altid at tjekke med din lokalplan inden man begynder at sætte hegn op. Er det for stor en opgave til at man selv har lyst at gå i gang med den, så kan man benytte sig af nogle af de større firmaer som Moosdorf eller Ishøj Hegn AS, der er eksperter i den slags job.

Nu er foråret atter ved at være over os, og for mange betyder det at det er tid til at få kørt flyet frem og klargjort 100% til denne sæson. Udover at flyet skal sættes i stand og gøres klart, skal pladsen det bruges på også klargøres og de sidste småting skal ordnes så det også her i 2016 kan blive et rigtigt godt flyve år, med masser af nye og spændende udfordringer.

March 15, 2016 This post was written by Categories: Lokale No comments yet