Home
 

Smykker med fly

Er du lige som mig, helt pjattet med fly? Hvorfor så ikke bruge nogle af de mange smarte fly smykker man kan købe? F.eks. en smart halskæde med et sølv vedhæng formet som en flyvemaskine, eller et armbånd til kæresten, hvorpå samtlige vedhæng er forskellige typer af fly? Det er ikke så længe siden jeg så en stewardesse som havde 2 små sølvfly som øreringe, det så vildt sexet ud og passede rigtigt godt til hende. Lad os prøve at se på nogle eksempler på billige smykker med fly, så du har en lille ide om hvad jeg taler om.


Fly smykker – halskæder med vedhæng formet som et fly

storeboard - billige smykker og accessories
Ringe formet som et lille fly

smykker
Smykke vedhæng formet som flyvemaskiner

Som i kan se så er der en del muligheder nå vi taler fly smykker. Ofte er det her tale om billige smykker, som er til at betale sig fra. Med mindre det skal være ægte sølv eller guld smykker, så kan det blive noget dyrere at købe dem hjem. Desværre kan det være rigtigt svært at finde den slags produkter herhjemme i Danmark, så kan kan anbefale at man eksempelvis tager et kig på sider som f.eks. Ebay, Zeva eller Amazon, hvor man ofte finder er lidt større udvalg af kvalitets smykker til kvinder og mænd. Dog skal man være opmærksom på at kvaliteten ikke altid er lige god. Pris og kvalitet hører jo ofte sammen, så finder man nogle produkter der virker lidt for billige, så er det sikkert også på bekostning af kvaliteten, så du skal ikke regner med at få et smykke til 20 kroner, som du også kan bruge om 5 år. Dette gælder for både halskæder, øreringe, ringe og armbånd, så hvad en du køber, lad være med at købe for mange ind på en gang, men nøjes med lige at teste en eller to af.

øreringe til kvinder - eksempel på billige smykker
Sølv belagte øreringe i form af to små fly.

Her er en lille video til hvordan du selv laver egen fly vedhæng.

January 26, 2016 This post was written by Categories: Fly No comments yet