Home
 

Opvisning – nu med kostumer og udklædning

For mange er det at se en flyve opvisning lidt af et cirkus. Nu er cirkusset måske kommet endnu tættere på ved den næste flyve opvisning i Allerød. Udover at alle piloter flyver iklædt forskellige klassiske pilot kostumer, så er samtlige af dem som er med til at stå for opvisningen faktisk også iført en eller anden form for kostumer eller udklædning, for lige at gøre det hele en tak mere autentisk. Udover at de fleste piloter kommer i klassiske pilot kostumer og uniformer, så vil de forskellige fly, der bruges i opvisningen også være klassiske veteran fly, så det vil uden tvivl blive en rigtig spændende begivenhed. Heldigvis behøver du som publikum, ikke at komme udklædt i et kostume, det er nok at personalet og pilotterne gør det. Jeg regner med alligevel selv at komme med en klassisk læder pilot hjem på, det er det eneste jeg har som vil passe ind i deres tema. Nogle af de kostumer de bruger komme f.eks. være disse her:

Kostumer og udklædning fra Perl
Klassisk pilot udklædning


Endnu en vintage pilot udklædning

pilot kostume og udklædning
En ægte helt, sådan skal pilot kostumer se ud

WW2 kostumer og udklædning til ham og til hende.Endnu en ægte helt fra anden verdens krig i sin pilot uniform

Hvad kan jeg forvente af kostumer

Det er eksempler som disse kostumer du vil se piloterne i, nogle af kostumerne er mere realistiske end andre. Der er tale om forskellige klassiske tidsaldre, så det kan være en udklædning fra anden verdenskrig, eller endnu ældre. Det er op til piloterne selv, at vælge hvilke form for udklædning de gerne vil komme i. Det samme gælder for resten af personalet. Personlig havde jeg gerne set at de havde et mere snævert tema, som f.eks. første verdenskrig, og at det kun var tillads at komme i de uniformer de brugte den gang, og at de fly de valgte at tage med i opvisningen, også var fra den tidsperiode. Dette ville gøre hele opvisningen mere autentisk og for mange af os, en smule sjovere at se på. Vil du selv komme i et kostume, så kan vi anbefale en udklædning fra karnevalsshoppen, da priserne her er til at betale sig fra, og udvalget ganske stort. Hvis du hellere vil have noget mere ægte, eller i bedre kvalitet, så prøv at kig på den amerikanske Ebay, hvor du finder næsten alt inden for klassiske pilot uniformer og accessories. Snakker vi kostumer til børn og babyer så er der også til at finde et super udvalg på sider som f.eks. babylux. Babyudstyr og babykostumer er efterhånden gået hen og blevet et stort hit. Det samme gælder opsætning af hegn omkring børnehaver og skoler. Se mere på Hegn og indhegning.

Læs mere: Udstyr til babyer og kostumer

Hvilke fly vil der være der?

Det helt store spørgsmål for mange er selvfølgelig, hvilke fly man kan forvente at se til opvisningen. Det er endnu ikke kommet nogle officielle udmeldninger, men nogle bud kunne jo være fly som f.eks. den klassiske spitfire, som vi alle jo elsker. Andre muligheder vil være ANF les Mureaux, Avia B.534 eller Avro 621.

Jeg tror det kommer til at blive rigtig spændende, og ser meget frem til at se et meget specielt og flot airshow.

Fly udklædning af piloter til det store fly show i allerød. Babyudstyr og babytøj

January 26, 2016 This post was written by Categories: Lokale No comments yet