Home
 

Camping Italien

Når folk tænker på europæiske campingferie, Italien ofte ikke er deres første tanke. Men der er mange grunde til, at denne oversete camping destination skal være højere på deres liste over steder at gå. Et af de mest populære steder til camping hos danskere er i Italien. Men hvorfor er camping italien så populært her i 2012?

Kvalitet Campingpladser og mobilhomes

De campingpladser i Italien tilbyder dig valg, pålidelighed og komfort samt hotel agtige faciliteter. Rummelige telte og mobilhomes med en-suite og madlavning faciliteter er til rådighed i en række forskellige steder. Du har også en enorm mængde af valg med hensyn til, hvor du tager din italiensk campingferie, kan du gå til områder med betagende naturlig skønhed, som Gardasøen, eller træffe beslutning om en mere by-baseret pause, camping inden for nem kørselsafstand af Rom, Venedig, Milano eller Liguria.
Et af de mest interessante steder at tage på camping i Italien er her ved Delle Rose som er placeret i den italienske riviere og beliggende i skøn natur – campingliguria.dk

Vi foreslår at prøve Marina di Venezia, vores favorit campingplads i Italien. Tæt på den venetianske lagune selv, Marina di Venezia er en af ​​de største og bedste campingpladser i dette område af Italien. Der er direkte adgang til en strand, en helt ny swimmingpool og springvand komplekse samt masser familieaktiviteter at stille alle tilfreds.

Vejret

Som en nation, hvor det ser ud til regn en stor del af tiden, mener mange briter, at Europa skal være den samme måde. Men, det sydlige Italien har vejret svarer til resten af ​​Middelhavet og dele af det centrale og nordlige Italien, er i gennemsnit to grader varmere end Storbritannien! I langt mod nord bliver det meget køligere, men da den nordligste del af Italien er domineret af Alperne det gør denne placering ideel til fods eller andre sportsaktiviteter.

De ting at gøre

Der er en enorm mængde af ting at gøre, når du ferie i et telt eller et mobile home i Italien. Hvis du vælger Marina di Venezia websted, jeg talte om tidligere, har du Venedig lige ved siden af. Byen har en lang historie af kultur og ekstravagance, og har nogle af de bedst kendte arkitektur på planeten. Derudover er der en lang række spændende sports aktiviterer som f.eks. trekking, cykling, sejlads og meget mere.
Er du til sport og trekking kan vi igen anbefale camping liguria som du kan læse meget mere om herinde på Camping Sport Trekking

Den flydende by er en labyrint af vandveje, broer og pontoner, og har noget for enhver smag. Enorme historiske bygninger såsom Basilica di San Marco og Teatro La Fenice vil glæde arkitektur buffs, og omfanget og opførelsen af ​​venetiansk bygning på sådanne usikre fundament overrasker alle besøgende.

Venedig er utrolig til enhver tid, men at se indbegrebet af venetianske liv, du nødt til at gå under “Carnovale” eller karneval tid. Gennem februar byen livlige fester og arrangementer, en afgørende faktor er de maskerede bolde og svælger som har en gammel tradition, der siden det trettende århundrede i Italien. Den brummer af bylivet er øget til en pitch, og besøgende kan deltage i med farven, seværdigheder og pragt af denne fantastiske tradition.

Hvis du vælger Marina di Venezia (eller nogen af ​​de andre store campingpladser i Italien), du er forpligtet til at nyde dig selv. Den italienske livsstil, temposkift, mulighed for og nydelse kan findes på en campingferie i Italien er enorm og ikke må gå glip af. Så hvis alt dette lyder som din type pause, hvorfor så ikke overveje camping i telt eller mobilhome i Italien denne sommer?

October 11, 2010 This post was written by Categories: Rejser No comments yet