Home
 

Info om svævefly

Hvad er svævefly lavet af?
svævefly til udbringing af brænde og briketter. Altid gode priser og tilbud på træbriketter og pejsebrænde.Svævefly er lavet af en bred vifte af materialer, alt lige fra træ og stof, til ultra-moderne glasfiber, kulfiber og kevlar materialer.
I Danmark har vi mange aktiv vintage svævefly foreninger, mange med svævefly der er over 50 år gamle.
Svævefly er ofte designet til et bestemt formål, såsom uddannelse, cross-country flyvning eller kunstflyvning, men de fleste svævefly kan bruges til lidt af hvert.
Højtydende svævefly er meget strømlinet med et minimum af hindringer for luftstrømmen, det vil sige de er meget aerodynamiske. Svævefly design er utrolig sofistikeret og har til tider har ført til en udvikling, der senere finder vej til almindelig luftfart.

To sæder svævefly
Til din første flyvning i et svævefly vil du højst sandsynligt komme til at flyve i et to-sædet svævefly. Mens du træner vil du løbende lære de grundlæggende elementer i et to-sæders fly, indtil du er kompetente nok til at gå på egen hånd. Tosædede svævefly har de samme styremekanismer og instrumenter i front og tilbage som tillader at instruktøren kan demonstrere og tage kontrol, når det er nødvendigt. Forleden dag stod jeg med Pia i sin bæresele og kiggede på disse svævefly komme ind over pladsen, det var noget af et syn.
Disse svævefly er normalt større og nemmere at flyve end de slankere, enkelt personers svævefly. Dette er at sikre, at den studerende nemt kan lære de grundlæggende færdigheder i at flyve, uden at skulle bekymre sig om høj ydelse og komplicerede øvelser. Mange piloter fortsætter ofte med at flyve i to-sædet svævefly, når de er færdig uddannet, så de kan dele den oplevelse med deres venner og familie.

Læs mere: http://www.ekal.dk/?p=245

Reklame
Brug for billige brænde eller briketter her til de kolde vintermåneder? Lige nu er der masser af muligheder for at spare penge på deres restlager af træbriketter og træpiller inde hos brikettertilbud.dk inde den nye sæson sættes ind. Det betyder at man ofte kan spare 10-15% på på sit brænde eller sine briketter hvis man slår til nu frem for at vente til midt på efteråret eller til vinteren sætter ind. Så har du brug for briketter på tilbud så kan du se mere her.

Hvilket udstyr er i et svævefly?
Alle svævefly har de samme grundlæggende instrumenter og styremekanismer. Din pilot vil vise de forskellige instrumenter til dig. Disse vil omfatte:

  • Flyvehastighedsmåler – viser dig hastigheden af ​dit ​svævefly.
  • Højdemåler – viser dig højden af ​​dit svævefly i fod. Du vil typisk starte til omkring 2-3000 fod over jorden.
  • Variometeret – viser dig, hvis flyet går op eller er på vej ned. Flyet flyver ved at synke gennem luften, så et typisk Variometer vil vise svævefly er langsomt på vej ned. Hvis piloten finder termisk løft vil dit Variometer vil begynde at vise svæveflyet stigning. Dette instrument bruges af piloter til at hjælpe dem med at svæve over lange afstande. Normalt dette instrument vil udsende en lyd, så piloten kan høre, når de er i lyft så de slipper at skulle kigge på instrumenterne.
  • Radio – til kommunikation med hjemmet og de omkringliggende flyvepladser, almindelige fly og andre svævefly.
  • FLARM – er en elektronisk anordning til at advare piloter i andre fly i nærheden.
  • GPS Navigation System – GPS-systemer har i høj grad reduceret cockpittet navigation arbejdsbyrde i svævefly, der kan flyve hundreder af kilometer fra deres hjem baser.
  • Svævefly med motor
    Der er også en del der anvender et svævefly med motor, der sætter dem i stand til enten at tage ud på egen hånd eller opretholde en bestemt højde, når der ikke er nogen opstigende luft i nærheden. Her skal man bemærke at denne motor ikke anvendes konstant, men som regel kun til at opnå en passende svævehøjde, hvorefter motoren igen slukkes indtil der atter blive behov for en smule hjælp.

October 1, 2014 This post was written by Categories: Fly No comments yet